Once upon a time..

Då sitter man på skolan då och har inte ett endaste dugg att hitta på. Filosofi om ca en timme känns heller inte speciellt lockande. Mitt förslappande av skolan vill helst åka hem nu och kanske hämta kusinerna för att gå ut och leka. Men jag får väl försöka härda. Det som inte dödar det härdar, right?

Svenska provet kändes okej och psykologin var inte speciellt svår så nu är jag avslappnad och känner ingen stress för skolan. Bara jag kommer igång med projektarbetet igen så är jag med. Framtiden ser ljusare ut för denna saga om mig.

Fast ni vill verkligen inte följa med i mina drömmars land, där sker det mest häpnadsväckande saker. Ni kan inte ens tänka er.. ;)

Men i alla fall, vad tusan ska man hitta på? Sitta och sjunga sjalala för mig själv kanske. Njae, boooring. Får se om jag hittar mina kära classmates och får skratta lite. de där killarna är ena jävlar på att få mig på gott humör. So long!


Sikta ovan molnen

"Sikta ovan molnen så når du någonstans under"
visst är det så, med drömmar och ambitioner har man det som krävs i sitt liv. Eller?
jag har mina drömmar och jag har mina ambitioner, förhoppningsvis kommer jag nå långt.
Det här är en blogg om Lina, om en blivande student, om en galen hårdrockare, en hundägare. Framförallt en blogg om och för mig.
This is me.

RSS 2.0