If it just could be

Mitt liv är allmänt fucked up just nu så jag har inte något vettigt att skriva här ;)

Att leva i det förflutna

Ibland kan jag inte låta bli att fundera. Eller ibland var en underdrift snarare varje dag.
 De senaste åren har jag varit med om mycket. Mycket kärlek och mycket sorg, låter dramatiskt men så är det. 
Det går inte en enda dag utan att jag tänker på det som varit. Jag har försökt allt och ändå tycks jag aldrig riktigt helt kunna släppa det som varit.
Varenda dag måste jag på något omdevetet sätt plåga mig själv och tänka tillbaka. För hur saker var och inte var så känner jag mig väldigt skyldig till hur jag känner.
Allt jag har varit med om bara sköljer över mig ibland, som en iskall dusch från ingenstans. hur kunde allt bli såhär? Jag skriver inte detta för att jag tycker synd om mig nu utan jag bara ställer mig frågan varför jag aldrig kan få gå vidare. Varför kan jag inte bara få gå en dag utan att tänka på allt det där?
Men en sak vet jag. Ödet straffar mig och det hårt.

När vi väl var inne på saken..

Omotiverad var det ja.. Jag var och simmade min vanliga km och sen var det dags för dagens vägning, inte direkt vad jag hade hoppats på. Föregående vecka har jag tränat alla dagar utom tors och ätit någorlunda bra mat förutom två bullar som ja inte kunde motstå xD och resultatet +2 kg. Ska ingenting gå min väg idag.

Omotiverad

God dag och god ny vecka :)

har inte haft tid att sitta vid datorn så mycket nu men jag skriver snart.
Jag är så fett jävla omotiverad till denna veckan och detta liv :P haha.
Jag är helt slö i hela kroppen och jag har en massa som jag ska göra.
Usch. Men nu ska jag ta tag i det!

Mitt år 2008

God kväll :)

Jag är lite seg jag vet men nu tänkte jag att jag på något vis tänkte summera året som gått.
Hur det nu ska gå, men för min egen skull :)

Januari:
Började definitivt inte bra. Efter att har firat Joels artonårsdag och verkligen älskat så gjorde han slut. Jag var knäckt. Som sagt ingen bra början på året. Men det var också månaden som jag träffade Tim. Vi var på Melodi grand prix tillsammans och det var hur mysigt som helst. Han var nog lite paniksubstitut och det hela höll bara några veckor. (men blev mer senare). Tom Erik fisen fyllde 18 och det firades.  
Skolan gick skit för jag mådde piss. Men det som inte dödar det härdar.

Februari:
Tim fyllde 21 år på svenska rallyt och jävlar vilket kaos. fyra stupfulla karlar på samma gång. Mest Tim givetvis som sov hos mig alla fyra dagarna. Men det är minnen, riktiga minnen. Jag och Tim började umgås igen. Nästan varenda natt tillbringade han hos mig.
En del supar tag med Michis, härligt. Några mycket minnesvärda kvällar. Mådde fortfarande piss men jag började bli lite mer mig själv igen. Jag åkte också på mina favoriter Alter Bridge helt själv (joel skulle ha varit med egentligen) och de var underbara. Den kvällen var jag i sjunde himlen minst sagt.

Mars:
TimTimTim, allt som kommer upp i huvudet när jag hör Mars, Haha. Kommer inte ihåg ngt specifikt från den månaden faktiskt. Jo, jag umgicks med bästa Tom Erik. Massa kvällar i bilen och hos honom. Älskar den pojken!

April:
Jag fyllde hela 18 år. Det firades med min familj och såklart älskade Tom Erik som kom och hälsade på. Fick jätte mkt fina presenter, mitt carpe diem halsband och armband följer mig till döden. Av mr T fick jag njutning i form av gummi, han trodde d iaf. Jag har aldrig skrattat så mycket i mitt liv.
Vi åkte med Sa klasserna till Stockholm på en skit kul klassresa. Skratt, öl, vänner, upplevelser. Bussresan bara den var ju hur kul som helst. Dessutom tatuerade jag min fina G klav denna månad.
Jag och Linda var på tiki ett par gånger där jag bl.a. strulade med en get (?) HAHA. Jag försökte slopa Tim för gott.

Maj:
Min bror tog konfirmationen, svårt att förstå att han är så stor min lillelillebror. Mamma fyllde 40 och detta firades med ett stort kalas som var för övrigt skit kul. Jag fick besök av mr 49 och månaden var allmänt knas. Klassen åkte och kollade på Hamlet på Dramaten en dag i Stockholm. Var även den resan skit kul :) Benjamin började komma till oss.
Det var varmt som bara den denna månad.

Juni:
Fortfarande mkt varmt. Firade nationaldagen på ett mkt fint sätt, haha. Min första enorma fylla och mr T var såklart inblandad. Resten av månaden var skön. Varm och go. Hade massa fina kvällar på altanen. Jag klarade teori provet :) Jobba lite för att sen fira midsommar på västkusten med alla nära och kära. Då menar jag verkligen alla, mammas vänner + familjer. Skit kul.

Juli:
Festivalen med Kristine, kul :) Inflammation i foten dock. Jag och Erica åkte till Bergen! Är nog en av de roligaste upplevelser i mitt liv. Träffade James Hetfield (!!!), sov, drack öl, sov lite till, myste och fann varandra igen. Metallica spelade fantastiskt, tyckte jag och 50 000 andra. jag stod längst fram nästan. Svin kul. resten av månaden var ganska lugn förutom att jag fick blodförgiftning i foten. Men jag överlevde.

Augusti:
Jobbade, lite västkusten och massa ångest för skolan igen. Eda parken, skotterud parken och några trevliga fester. Började trean på gymnasiet, big deal. Började umgås med mr T igen. Var mycket med Erica, världens bästa Erica <3

September:
Jag klarade mitt körkort!!! :D Det är väl i princip det jag kommer ihåg från den månaden :P Spenderade min sista kväll med T. förhoppningsvis :P haha. Jag kan ju säga att det mesta jag gjorde var att köra bil :) Förresten, klassresa till göteborg. Fängelset och massa intressanta besök. Jävligt rolig kväll och natt. Henrik Wadman säger jag bara :) Haha.

Oktober:
Marten, körde bil, körde lite mer bil, körde lite mer bil. :)Jag gjorde högskoleprovet utan bra resultat, haha :P MIchaela fyllde 18 firades med fest :) Började prata med TD :)

November:
Det jag kommer ihåg mest från den månaden är att jag och min älskade Linda åkte till Oslo och kollade in ALTER BRIDGE igen <3 det var helt underbart. Annars var månaden ganska som vanligt I think.

December:
December  igen. Månaden kom och gick ganska mkt. Julen var mysig trots min spyepidemi. Dock var juldagen jävligt rolig med party med brudarna på tiki !! :) Jag myste och slappade mest hela tiden sen :) Året avslutades i en bil, haha.

Jag vill bara säga Kristine Sund, tack för att du finns där. Utan dig hade detta år blivit ett helvete. Jag och du bruden, alltid <3
 Tack också alla andra vänner som vet vilka de är för att ni finns där för mig. Ni är fantastiska. Puss på er.

Nu ser jag framemot ett underbart 2009!! :)




RSS 2.0