13 dagar kvar!

Idag är det bara 13 dagar kvar till studenten, jesus! Detta kommer bli en upplevelse, förhoppningsvis i alla fall. Efter en enda lång positiv period blev det bara för mycket för mig igår, allt på samma gång. Dagar som igår är det man tvivlar på om någonting i ens liv någonsin blir som man tänkt sig. Ett spydigt sms nu från en person som betyder väldigt mycket gjorde också att dagen idag känns en aning nere. Men imorgon blir det bättre, fullspäckad dag!
Konfirmation klockan elva, jobb klockan halv tre och sen en sen kväll på Olssons brygga med gott sällskap och gott att dricka. Kanske blir det även några fina danser och underbara människor :) det klagar jag inte ett dugg över!
Nej nu får det bli andra tider. Dags att åka iväg till Norge för att vara barnvakt, som jag ska mysa! Jag ska mysa bort alla problemen i mitt huvud nu och resten av min studenttid ska bli underbar!
 p . s. Det kommer er tid vara också d . s.

C A R P E   D I E M

16 dagar kvar!

Idag är det 16 dagar kvar. 16! Det känns helt ofattbart. Gud vad jag kommer sakna alla mina kära vänner! Idag är en sådan dag då jag känner mig alldeles livrädd för framtiden. Jag har längtat så mycket efter studenten men hur kunde tre år gå så fort? Är jag verkligen redo att lämna det? Vad svaret än blir så har jag inte mycket till val. Åh vad jag kommer gråta på studenten, känner redan att det samlar sig i bröstet. Varje dag när jag kommer till skolan nu vill jag bara slänga mig runt halsen på alla jag möter, haha, ifall att det skulle bli sista gången jag får göra det.
Nej nu får jag ta tag i det här. Nu får det att börja bli lite party, på fredag då smäller det!

C A R P E   D I E M

My journey begins

Nu var det längesen jag skrev, väldigt längesedan. Kanske är det för att jag inte har haft någonting att skriva.
Kanske är det för att jag varit för upptagen för att orka sätta mig ner några minuter och skriva några rader,
I vilket fall som helst har jag bestämt mig för att börja skriva igen nu, för snart börja en ny del i mitt liv.
  Om 22 dagar tar jag studenten. Det som för inte alls längesedan kändes som en evighet är snart här och det går inte att stanna tiden hur mycket jag än vill det. Idag är det mitt sista prov på gymnasiet, mitt sista! Det låter kanske som en klyscha men jag tycker inte alls att det var längesedan jag började ettan i en ny klass där jag inte kände en enda människa. Jag kommer ihåg vad jag tänkte om alla och jag kommer ihåg hur osäker jag kände mig i min nya miljö.
   Nu, är det snart dags igen för en ny miljö. Och som jag kommer sakna den gamla! Det är med vemod vi nu har våra sista veckor på solbergagymnasiet och jag ljuger om jag säger att jag inte kommer att sakna det. Jag kommer sakna alla fullständigt underbara människor! Dessa människor som förgyllt mina tre år, människor som har blivit mina bästa vänner. Jag kommer tro det eller ej att sakna många av lärarna. Lärare som man har velat strypa när de har stått och pratat länge och väl om tråkiga saker när man inte velat annat än att sitta ute i solen och göra ingenting. Sen kommer jag faktiskt att sakna solberga i sig också, det är ingen motiverande miljö men det har ju varit min omgivning och min vardag i tre år nu så det är väl klart att det kommer kännas väldigt konstig att plötsligt inte ha det längre.
   Till hösten kommer mitt liv troligtvis se annorlunda ut. Förhoppningsvis har jag flyttat, fått egen lägenhet, börjat på universitetet. Det känns så, vuxet. Kanske blir jag även sambo, men det får tiden utvisa och det är ingenting jag tar som en självklarhet.
   I mitt huvud just nu så är det bara studenten jag tänker på. Allt det roliga som komma skall och känslan av att få springa ut i friheten och ovissheten som student 09. Men också på hur osäker min framtid är och att det är första gången på många många år som jag egentligen inte har någon aning om vad som händer till hösten. Att flytta och börja på skolan är egentligen bara förhoppningar men det är ingenting jag kan räkna med, tyvärr. Det är ingenting med min framtid som är säker!
   Med det sagt och med en ny början i bloggen vill jag säga till er att ta vara på den sista tiden i gymnasiet. Skratta med de som får er att skratta och ha det så kul du bara kan! Studenttiden kommer aldrig tillbaka. Och det finns inga bättre studenter än vi 09, right?!
C A R P E  D I E M!


RSS 2.0